Blogg inlägget 21/10 2010

Idag skulle något mycket specielt hända idag. Idag skulle min pappa komma tillbaka från Iran. Han har varit borta i 10 dagar. Jag hade redan saknat honom efter den tredje dagen. Jag sov tills kl 9:30, eftersom att min syster hade vaknat mig på den tiden. Hon skulle bytta om och hon bad vänligt att gå sov i det andra rummet. Jag gjorde det och sov sedan. När klockan var 10:20 så väckte min mamma upp mig. Hon sa att min pappa skulle komma kl 12 tiden och att vi skulle fixa lägenheten innan dess. Så jag gick upp och började med att äta frukost. Sen tvättade jag bordet, efteråt så bäddade jag min säng och borstade tänderna. Jag sen slängde soporna som fanns, när jag gick ut så upptäckte jag att det var kallt. Jag brydde mig inte om det, så jag forsätte. Efter det så fixade jag lite runt omkring i lägenheten tills klockan 11:18 så var jag klar. Vid 11:20 så gick mamma ut för huset.  Jag då väntade på pappa i mer än två - tre timmar.
Under tiden så jag var jag på datorn och kollade på några saker. Efter kl 12 så undrade jag vad som pågick där borta, jag fick sen ett sms att han var på väg så jag blev glad. När han kom hem så ville han packa ihop sakerna och sova, eftersom att han hade det tufft, jag tror. Jag gick sen och åt mat. Jag åt ris med (Gorme zabzi), det var god. Efteråt så gjorde jag matte i en timme, sen rast i en timme och nu när jag skrier blogg, så kom min syster hem.
Idag var en bra dag, men jag undrar vad som kommer hända imorgon. Imorgon kommer jag att ha datorkunskap, Naturkunskap och Grafisk komunikation, men jag vet inte vad exat kommer att händaP.S. Jag fick en nya klocka idag av farsan. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0