Början på något nytt

Jag har idag kommit på vad jag ska göra under min fritid, som ett projekt. Vad jag ska göra är att göra 2-3 minuter långa som jag ska sätta ditt två personer som ska slåss med varandra, fast att det är två klipp istället för en. Jag håller just nu på att fixa klippen så att jag kan sen redigera dem. Det kommer ta lågn tid, eftersom att jag är bra på dator så om borde det fixa sig till slut.
Jag har fått idag tillbaka min sony vegas pro 9, så jag är i alla fall på den rätta vägen. Jag är just nu på att göra introductionen av karatärerna och har redan planerat vad video ska handla om, just nu är jag på planerings status men arbetar ganska snart. Jag kommer att vara klart med min video kanske om några dagar.

Men jag ska inte prata om det nu mera, nej, jag ska berätta dig att jag har fått MVG på min engelska redovisning. Det låter kanske fånnigt att jag skriver någoting sånt på en sådan här blogg, men det är faktis en överaskning som jag fick igår. Jag hade inte övat så specielt på det och jag fick MVG i alla fall, det är helt otroligt.  

Hej då,  bloggen! Det blir snart vi ses igen! / 30,1,2010

Vad jag har gjort idag

Idag har jag inte gjort så mycket som att göra något vättigt. Jag har bara varit i skolan och sen komma hem igen. I skolan så var det bara en lektion som var något intressant, men på den lektionen så var kollade jag på en film. Filmen hette 21 och jag tyckte att var okej så länge. Det var inte så mycket man gjode på de andra två lektionerna än att jobba själv med sina saker. Det kändes att dagen var kort och onödigt, kanske kommer imorgon att vara bättre med tre timmars bild och två timmars matte redovisning. (0o0 WHAT THE F***!). När jag kom hem idag, så var det ensammt och tyst tills 30 minuter senare när pappa ringde. Jag sen efter tio minuter efter började med min läxa som var tre timmar lång, det handlade om skillnaden mellan en analog och en digital kamera fungerar. Det är ganska svårt att skriva den på engelskan när man ska använda svåra ord eller förklara vad de menas som t.ex. CCD och Bildsensorer. Efter min läxa så åt jag mat och efter det så spelade jag xbox till klockan 19:30, då gjorde jag gympa som var så tråkigt. Det var samma sak som jag gjorde flera gånger sedan längre tillbaka i tiden, det var inte en utamaning direkt. Efter de så gick jag och dushade. När klockan var åtta på eftermiddag så spelade jag dator tills kl nio, då skulle jag börja med blogg. Och nu så är jag här och skriver blogg som det ska vara. Och jag vet att jag ska gå och stänga av datorn och gå sova efter det att jag har skrivit klart den här. Jag hoppas imorgon kommer jag att få äntligen spela in saker så att jag kan göra en recention av.


why are you still here?

Idag så har jag kommit nästan halvvägs att nå mitt mål att ha alla achevemnt i Kung fu Panda. Det enda jag behöver nu är att klara tre vanliga leveler och 13 svåra leveler tills jag är klar. Det börjar nu att bli väldigt tufft om man ska spela hella spelet utan att dö när man har stora håll att hoppa över. Jag vill gärna göra klart hälften av det att innan min helg blir slut. Jag är orolig att jag kommer inte att hinna p.g.a. att jag ska gå till Kista med familjen och äta något gott och köpa capture card till mig själv och sen när jag komer hem, så ska jag testa den om den fungerar. Så ni ser att jag inte kommer att ha tid med att spela xbox hela tiden. Men när jag tänker på det, så har jag väntat längre på att ha min dazzle video creature platnium än att få högre achevment. Jag kanske kommer då att spendera mer tid åt att spela in klipp när jag spelar än att jag verkligen spelar, och det är inte lika roligt. Men till ett annat ämne, Jaag har just nu upptäckt att det finns en manga version av animerad filmen Akira.Den är över 3 000 sidor och 6 volymer lång.  Jag håller på just nu att läsa den och så långt som jag har kommit, så är berättelsen inte lik som i filmen, men det är fortfarande bra. Jag har också upptäckt att mangan är berättar mer än vad filmen gör. Jag har läst klart mangas som Rouni Kenshin och Hokuto no ken och forsätter långsamt med att läsa Sailor moon, men det ser ut att jag kommer läsa Akira istället för Sailor moon. Just nu är jag på sidan 109 på första volymen och jag har verkligen börjat att gilla den.

Det hålls på...

Just nu så håller jag på med att spela Kung fu Panda för att få achivment. Det är inte enkelt eller jätte svårt, det är normalt så länge man vet vad man gör. Jag har fått åtta achivment så länge, men siktar att få mer än 12 stycken. Jag gör det här för att jag vill gärna att min gamescore blir till högre, så att min status på xbox live blir högre. Jag har planerat att göra klart Kung fu Panda, sen försätta med Lego indiana jones eller med Raging blast, sen efter det göra klart atigen LIJ eller DBRB. Efter det så har jag mycket poäng så kommer jag att spela klart saints row 2 på min offline mode och sen spela den första saints row utan med fusk kåder. Sen tror jag att jag kommer ha över 3000 gamescore, jag kommer få då ett högre status och mer personer kanske kommer att gilla mig.Jag vill gjärna ha 3 månaders guld medlemskap, så att jag kan gå och kicka rövarna på nybörjare och alla som tror att de vinner genom att välja svåra karatärer. Det finns en sak som håller mig tillbaka, och det är min pappa, han säger ja om det är lov, och jag kommer inte ha lov om några veckor. Jag får vänta tills sommar lovet, som är om 22 veckor. Uch att jag måste vänta så länge. :( Men jag kan inte börja gråta nu, jag har achivment att öppna. :)

Xbox live

Hej, i helgen så har jag gjort något helt absurt om jag ska säja det själv. Jag har gjort för det mesta delen av helgen så har jag spelat xbox live. Jag började på fredag för att njuta mer av under helgen. Det första saken som jag gjorde var att upptadera min xbox, eftersom att den är litte gammal. Sen så gjorde jag den första tänkbara saken när man har är i internet, ladda ner saker! Jag laddade ner mest demos till arkad spel och spel som är i butikerna, jag upptäckte att några av spelen så kan man ladda ner ifrån Xbox Live Arcade (deras butik på xbox live). Jag fick vänte lägne p.g.a. att de var stora filer (1.6 GB 0.0), men det fanns några små saker som jag kunde spendera tiden med som t.ex. klipp eller klara demos. Jag började kl 21 och fick sluta efter kl 00:30, mende tjändes kort så då nästa dag så började jag spela igen klockan 10 och fick den dagen spendera 11 timmar på xbox. Istället för att ladda ner så gick jag och spelade online, jag testade Team fortress 2, Halo 3 och DB Raging blast, men det spelet som jag tillbringade mest på DB Raging blast. Varför jag tillbringar mesta av tiden där är p.g.a. att jag tycker att det är roligare än att man spela andra spelen online. Take that Halo 3. Men nu så måste jag sluta spela det, eftersom att jag hade bara två dagar grattis guld medlemskap. Men i alla fall så hade jag det roligt, specielt att ladda ner demos och andra saker.Idag så ska jag spela andra spel som Kung fu panda, saints row 1 och 2 och Lego Indiana jones så att jag får mer achivement. :) Jag är just nu på 1445g och vill gjärna höja det. det kommer att bli hårt, men det kommer att löna sig i slutet när jag har klarat hela spelet

And now for something completly diffarent....
It's(laughter)(5 seconds of Intro music)Monty Pyhton Flying Peter pan peanut butter alert. .... Turrets guy: What do you mean by Peter Pan peanut butter alert? I don't give a shit. shit shit. I'm pissed of to give a shit!!! OMG This fucking thing is going on forever.  Om jag inte vill ha det Holly shit, Im scared that this thing happen. Why did he want to be here LOL carglass surpes, Carglass replace. Turrets guy: Tonight, on unsolved mysturies. Learn who gives a shit about big foot. UPDATE! Apperently, nobody gives a shit, so fuck him. Pause. UPDATE! Last night somebody broke into my house and stole $2500 of shit. That's right, $2500 of bullshit! Dave: What is you uppinument on gay marige? Turrets guy: I don't hate gays... but if a faggot tries to touch me... His son interupts: Dad! Dad! Turrets guy: WHAT?! His son: Theres a bird in the house. Turrets guy: A Bird? What do you mean a bird? His son: I don't know, it just came in when I open the window to get fresh air. Turrets guy: Holy Shit. He rises and up and go to the kitchen. Turrets guy: Damn it. Turrets guy trows a thing at the clock where the birds sits. The thing hit the clock and the birds flys way. He then try to use a bromstick to hit it, but he fails. Turrets guy: Shit, shit. Shit! he then hits the camera, wich it land on the ground. He then hit the lamp wich breaks. Turrets guy: Damn it. He then drops his glasses and goes down and pick them up. His son: Dad, you are gonna end up breaking  everything in the hole house. Turrets guy get his glasses back on. Turrets guy: I'm to pissed of to give a shit! The bird that he aimed for appers and knock out Turrets guy with one blow. Turrets guy fals down. Turrets guy: Ah Fuck!. maowaom. Fuck (Shackes his ass). The owner of the bowling alley: Can you keep it down it ladies here. Turrets guy: There are ladies every were, you dumbass.

Ett nytt år och Några nya saker

Det är nu 2011, ett år sedan den nya deseniett har börjat. Jag har inte gjort något nyårs löfte i år som jag brukar göra, men jag har tänkt på något hellt annat. Vad jag har tänkt på är de sakerna som jag vill ha. Jag vet att jag brukar göra en lista av tre saker som jag vill gärna köpa just nu. Men nu är det en lista för saker som jag troligen får köpa just nu.

Jag vill först säga att The orange box som har varit på mina listor flera gånger har jag nu köpt. Så tro inte att jag inte är intresserad av den längre.

Den första saken är Dazzle Pinnacle Video Creator Platinum 107

Jag har nu ändrat min ide om dazzle dvd recorder. Det ser ut som att det bästa alternativiet för kvalitet är Dazzle video creator platnium, men inte med priset. Den här kosatr 300 spänn mer än vad den föra produkten kostade(750 kr) .  De båda produkterna är lika, så jag ska inte berätta detalierna som jag skrev förut. Det är en adapter/maskin som man kan spela in när man spelar videospel. Jag är nu jätte säker att jag kommer få den och att den kommer att fungera. Jag har kollat på videoklipp på Youtube och upptäckt att det behöver en till sak till att fungera. Och det är den nästa saken som är i listan.

Den andra är tre stycken splitrad kaplar

Jag har upptäckt att om Dazzle ska fungera så behöver man en splitrad kaplar som kan sätta ihop kapel från xbox med kapel från dazzle. Det låter kanske förvirrande, men kolla på klippet på Youtube så förstår du[Sök efter dazzle video creatur tutorial]. Priset på en splitter kabel kostar 40 spänn på Kjell och Company och jag ska köpa tre stycken, så det kommer kosta 120 kr. Det finns inget annat att säga om det än att säga att det är en del av Dazzle som jag behöver. 

Den tredje saken är Xbox liveJag har ett Xbox live konto, men den används inte p.g.a. att jag inte använder en kod som kan kan öppna den igen. Jag har koden asså, men akteverar den inte. Jag vill gärna, men får inte på grund av min pappa. Men nu har jag fått ett 2 dagar grattis kort ifrån Game. Min pappa sa att det är lite osäkert om jag ska skaffa ett 12 månaders eller 3 månaders kort att spela på. Så just nu är det lite osäkert, men det finns fortfarande en chans.


RSS 2.0