Mina planeringar om mina framtida köp

Jag har planerat och funderat vad jag ska köpa om några veckor, jag har väntat länge på att köpa sakerna och jag har sparat alla mina pengar på att köpa de sakerna.
Nu säkert undrar du vad jag ska köpa, och det är en eller två spel och en "video till datorn" maskin. Jag ska själv beskriva mer vad de är och varför jag vill ha dem.

Det första är spelet Tekken 6 till xbox 360

Spelets kategori är fighting och är det sjätte spelet i serien. Jag har väntat på det här spelet sen förra året, det har blivit förseningar efter förseningar och nu kommer den på slutet av månaden. Jag har stora förväntningar på spelet, jag hoppas att den inte skjuts upp igen. Priset på den kan vara mellan 500 – 600 kr

Det andra spelet är The Orange Box till xbox 360
The cover of The Orange Box

Spelets kategori är Förstapersonsskjutare och innerhåller 5 spel. Två tidigare spel som Half-life 2 och Episode one, men den innerhåller tre nya spel som är Half-life 2: Episode two, Team fortress 2 och den nya serien Portal. Den såldes för mer än 2 års sen och jag var då inte intresserad, men nu efter att veta vad bra spelen är så vill jag gärna köpa den. Priset kan vara då mycket, men nu har den sänkt sitt pris till 100 kr.

Den maskinen som spelar in heter Video-interface Pinnacle Dazzle DVD Recorder.
USB 2.0 Video-interface Pinnacle Dazzle ... (Klicka på bilden för att se en större bild - öppnas i nytt fönster)USB 2.0 Video-interface Pinnacle Dazzle ... (Klicka på bilden för att se en större bild - öppnas i nytt fönster)USB 2.0 Video-interface Pinnacle Dazzle ... (Klicka på bilden för att se en större bild - öppnas i nytt fönster)

Den här saken har jag letat efter länge. Den här maskinen spelar in spel till datorn och lägger gamla filmer från vhs till datorn. Det var svårt att hitta en sådan maskin, jag prövade att leta efter en ”Capture card” i Sverige. Men den fanns i Amerika och jag ville inte åka enda ditt, för att hämta en sådan. Efter långt sökande hittade jag den här maskinen i Clas Ohlson för 699 kr.

Om jag räknar ihop priserna på produkterna, så kommer det att kosta mig 1299kr eller 1399kr. Jag tänker köpa Tekken 6 först, därför att jag är mer suggen att köpa den när den släpps ut ny i spelbutikerna om några dagrar.


RSS 2.0