Vad jag ska göra under sommarlovet

Nu är det bara 2 till 3 dagar kvar tills sommarlovet börjar och har nu upptäckt att jag inte har planerat vad jag ska göra under sommaren. Det verkar att jag har varit för upptagen att tänka på gymnasiet och skolan att jag har glömt bort vad jag ska göra under sommaren. Jag har tänk på det men aldrig funderat över det. Jag har iallafall tänk på hur jag vill ha det.

Vad jag vill är att vi skulle åka utomlands under sommaren. Vart är jag inte säker, men det måste vara värmt som t.ex. Iran eller San Diego. För att jag inte orkar vara i ett land som är kallt som Sverige. Jag saknar värmen.

Jag har också funderat på vad jag ska köpa under sommaren. Självklart så har jag tänk på vad jag tänker köpa. Jag har tänkt köpa de flesta sakerna som jag ville ha från tidigare som Dazzle DVD Recorder, men jag tänker också köpa en iphone 4G under sommaren. Jag har blivit trött på min gamla Nokia som bokstavligen faller sönder.


Och det är allt jag har tänk på. Som jag sa förut så har jag inte tänk mycket på det. Jag är ledsen om texten är liten, men jag har inte tänkt så mycket om sommarlovet.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0