Blog inlägget 29/6 2010

I dag så har jag inte gjort något speciellt. Men det betyder inte att jag inte har gjort något roligt idag. Dagen började med att jag sov på sängen. Min sömn var förstörd när min syster kom in i rummet och pratade med min mamma. Klockan var då 11: 15 när jag gick upp ur sängen. Jag gick först till toaletten och gjorde den första delen av den dagliga rutin, sen gick jag till köket för att göra mig själv mackor. De var inte så goda om man inte lägger pålägg på dem, och det är synd eftersom att jag inte har pålägg hemma. Jag önskade att jag kunde gå hem till min pappa och göra en riktig macka där. Sen gick jag tillbaka till toan för den andra delen av den dagliga rutinen. Efter det så gick jag tillbaka till mitt rum och tände datorn. Jag brukar inte göra något annat under dagen än att vara på dator och surfar på nätet.

 

Senare under dagen så sa min syster att vi ska gå till en strand nära Täby, hon sa också att jag skulle börja kolla på serien. Jag håller på att slut en persisk serie som jag kollar en gång per dag, den heter Char Divari. Jag rekommenderar serien för Iranier som gillar komedi eller drama eller både och.

 

När klockan var 14 så gick vi ut ur huset och åkte till Täby. När vi var där så fanns det inte jätte mycket personer där på stranden. Vi satt oss vid skuggan och tog upp lakan. Min syster och min mamma satt solade medan jag satt och spelade Worms i min mobil. Jag hade inget annat att göra under den tiden så jag forsat att spela. Solen kändes skönt och varm under den tiden som vi var där. När klockan var 16 så sa min mamma att vi skulle gå hem, vi då plockade upp lakanen och gick sen till bilen. Senare när vi var hemma så gick jag till köket för att äta något. Jag åt en uppvärm mat som vi hade lagt i kylskåpet. Jag åt den med yoghurt och den blev god.  Sen gick jag till datorn och forsat att surfa på nätet.

 

Jag håller på nu med att skriva blog inlägget. Jag har tänkt att efter det så ska jag kolla på en film eller något under dagen. Så det är allt för mig.


Mina tankar

Det har varit för några veckor sen som jag slutade nian och jag har nu sommarlov. På senaste tiden så har det gåt vad jag hade tänkt, eftersom att jag inte hade planerat vad jag skulle göra under sommaren. Som jag har nämnt förut i min ”Vad jag ska göra under sommarlov” artikel. Det enda som jag tänkte på var att köpa saker som Den nya iphone 4G och att åka utomlands. Jag är i alla fall säker på min 4G, men jag är osäker om att åka utomlands kommer att vara bra.

Att åka till San Diego eller till Iran som jag gav som exempel kommer inte att hända, eftersom att min pappa sa det. Vad vi tänker göra är att åka de sista minuterna resorna till ett bra och nära Europa. Vi testar ett nytt sätt så vi har inga garantier.


Annars så har jag hittat saker att göra undertiden. Jag har börjat spela sims igen och det känns kul. Just nu håller jag på med att ladda ner extra saker till den som möbler, kläder och låtar. Jag har börjat kolla på en persisk tv-serie, den heter vid originella namnet Char Divar. Den är rolig, men det riktiga syftet varför jag kollar på den är att förbättra min persika. Jag även leker med en yoyo och trixar med den.

 

Vad jag vill att det ska bli bättre är att min syster ska vara med mig när jag spelar sims. Det känns mer roligare när hon är här.


Ett brev till mig själv i år 2013

Hej kompis, Long time no see!


Jag är du för tre år sen, jag har något att skriva till dig när du går ut studenten. Som du redan vet så kommer jag att börja på Täby enskilda gymnasium om några veckor. Jag har själv planerat vad jag ska göra under min gång på gymnasiet, låt mig skriva vad jag skulle göra så att det piggar upp ditt minne. Jag skulle vara inte blyg på första skol dagen och jag skulle göra snabbt vänner där. Det är vad jag vill, men mina föräldrar vill att jag ska bli mycket bättre än vad jag var när jag gick ut. Jag menar, jag hade fem meriter poäng högre än vad min syster gick ut och de vill att jag ska bli mycket bättre på så lite tid. Give me a break! Kan du berätta till mig om du fick nya vänner?

 

I alla fall så har jag vält att gå medieprogrammet på grund av att jag gillar att hålla på med datorer och film. Du kanske är redan nu trött på det men jag vill gärna börja arbeta med det nu. Jag har redan börjat skriva mitt screenplay till en tv-show och den kommer slå alla andras idéer. Det kommer vara det bästa det har haft på Tv-nord på länge. Det kommer att slå Sketch: Semla så hårt.


Jag fick höra av Parasto att ettan kommer vara jätte svårt och stressigt, jag kommer att vara bered. Jag kommer inte att ha NO på mitt program, men det kan hända att läraren bombarderar mig läxor från So. Men tvåan kommer att bli enklare, jag vet inte säkert om det är p.g.a. att ettan har gjort så eller att det är bara det och trean kommer kanske vara det enklaste. Kommer verkligen varar så? Kan du berätta till mig om det var sant eller inte?

Jag önskar att jag kommer att ha bra där. Skriv till mig när du går ut och berätta alla händelserna som har hänt.


Hejdå !

Hosein 16år


Kort sammanfattning av en artikeln

Den här artikeln som heter "Föraren körde ihjäl vännerna"

Den handlar om att sex stycken ungdomar som hamnade i en olycka på länsvägen 511 unders lördagskväll.  Två av de sex ungdomare har dött, men resten har inga livshotade skador. Föraren hade kraschat sin mörkröda Saab i ett träd utanför vägen. Orsaker till olyckan är inte inte klara, men polisen säger att föraren var antigen vårdslös i trafiken eller att föraren hade druckit under kvällens gång.

Källor:
Tidning: Expressen
Rubriken: Föraren körde ihjäl vännerna
Artikeln är skriven av Catarina Håkansson på den sjätte juni 2010


Vad jag ska göra under sommarlovet

Nu är det bara 2 till 3 dagar kvar tills sommarlovet börjar och har nu upptäckt att jag inte har planerat vad jag ska göra under sommaren. Det verkar att jag har varit för upptagen att tänka på gymnasiet och skolan att jag har glömt bort vad jag ska göra under sommaren. Jag har tänk på det men aldrig funderat över det. Jag har iallafall tänk på hur jag vill ha det.

Vad jag vill är att vi skulle åka utomlands under sommaren. Vart är jag inte säker, men det måste vara värmt som t.ex. Iran eller San Diego. För att jag inte orkar vara i ett land som är kallt som Sverige. Jag saknar värmen.

Jag har också funderat på vad jag ska köpa under sommaren. Självklart så har jag tänk på vad jag tänker köpa. Jag har tänkt köpa de flesta sakerna som jag ville ha från tidigare som Dazzle DVD Recorder, men jag tänker också köpa en iphone 4G under sommaren. Jag har blivit trött på min gamla Nokia som bokstavligen faller sönder.


Och det är allt jag har tänk på. Som jag sa förut så har jag inte tänk mycket på det. Jag är ledsen om texten är liten, men jag har inte tänkt så mycket om sommarlovet.RSS 2.0