De senaste tre dagarna i gymnasiet

Jag har väntat hela sommaren att gå på gymnasiet. Vilken gymnasium som jag välde var Täby enskilda gymnasium eller TEG. Vilket program som jag välde var media, eftersom att jag är intresserad av foto, drama, webbdesigner och film. Jag började gymnasiet på torsdag (19/8) klockan 11. Vi skulle alla träffas på gräs för uppropet.

Jag hamnade på klass M1b. Min klass var inte direkt en liten klass som det stod i annonsen, det var 24 elever med en lärare och mesta av dem var tjejer. Överraskande så fanns det bara en person som jag kände igen från de förra skolorna. Jag hade nu en bättre chans att skaffa kompisar som inte hade hört talas om mig.

Vad vi gjorde under den första dagen var att prata om varandra och kolla runt om kring i gymnasiet. När vi gick runt för de första gången så kändes det att man gick runt i en labyrint, vägarna var nästan smala och det fanns många olika genvägar till andra ställen i gymnasiet. Hela skolan på utsidan ser liten ut, men det är en hel skillnad på insidan, men jag blev snabbt van med att gå runt i gymnasiet.

På den andra dagen så arbetade vi lite på scheman och vi fick vår första riktiga lektion, men det första saken som vi gjorde den dagen var att äta lunch. -_-. Senare hade jag datorkunskap i den andra datasalen som skolan hade.  Vi lärde oss att logga in på datorerna och att kolla på vår e-post, jag tror att vi verkligen börjar med datorkunskap nästa gång. Efter det så gjorde vi nästan samma sak som igår tills klockan 14.

På den tredjedagen så började vi att göra några andra aktiviteter som att posera framför kameran och föreställa en filmscen i en film. Sen så fick vi äta och vänta i 45 minuter i gräset utanför. Sen gick vi in igen och svarade på några frågor som man skulle jobba in en grupp och det var den tredjedagen.

Jag hoppas att imorgon blir mycket bättre än de senaste dagarna. Jag vill ha det roligt under dagen och inte göra samma sak hela tiden.


Blogg inlägg kvällen 16/8 2010

I natt så var jag på en sak som kallas för majles. Majles är ett specielt tillfälle som en del muslimska familjer går till ett valt hus och träffas för att höra på ett band som pratas av en viktig person. Man gör det i 50 minuter medans maten laggas. Efter det så ätar man maten som brukar vara ris med kött. Sen så kan man gå om man inte vill stanna kvar för frukten.  Jag hade det bra där idag för att vi kom in när det hade gått tjugo minuter efter att den hade startat. Maten var god och den var mättande. Inget annat har hänt under timmen.  Det var bra, men jag önskar nästa gång att den kunde vara närmare än att vara i stockholm.


Blog inlägget 13/8 2010

Idag har varit okej för mig. Min frokust är vad som stod ut idag genoma att den var pannkakor med sylt. Det andra saken som stod ut idag var min nya HTC wildfire, jag fick den igår och den är okey för det mesta. Jag har inte sätt på internet, eftersom att jag har inget specielt abonomang för det. Om jag gick in på internet utan kommer det att kosta jätte mycket pengar.  Jag önskar också att jag fick min dazzel dvd recorder snart, så att jag kan ha roligt. Allt annat idag var inte så specciel, att äta mat, att gå på datorn och att göra läxor.


Om resan till Side

Jag seriös orkar inte berätta om själva resan till Side. Det är så lång historia att man inte orkar berätta för varenda detalj. Men jag måste göra det på grund av att någon sa till mig att skriva om det.

Det klokaste att börja med är att säga vad som hände när vi var på flygplatsen i Antalya. När vi gick utanför så fanns det många bussar som skulle leda passagerarna till olika ställen. Den buss som vi skulle gå var lite tomt, det skulle inte vara en stor sak om inte andra bussarna var nästan fullt. Vi väntade faktisk mycket längre än vad de andra bussarna på grund av att några av passagerarna hade förlorat deras bagage. Vi fick vänta 40 minuter tills de kom och vi sen åkte en timmes resa till Side. När vi komm till Side så tänkte jag på vilken hotel vi skulle sova. Jag fick svaret att den hette Sun king, det var konstigt att den fanns på Vings hemmsida medans det fanns inte på internet. När vi komm ditt klockan två på natten så var hotelet smutsigt. Min pappa ringde sen till Vings huvudkontor och frågade om han kunde få ett annat rum i ett annat hotell, personen som var på luren sa att de fick vänta till klockan 9 när deras kontor öppnades. Så vi fick vakna och vänta tills klockan 9. Vid 6 tiden så gick vi ut ur hotellet och gick till deras huvudkontor. Sen när de öppnades så gick vi in och pratade med dem, efter ett några timmar så fick vi ett hotell som hette Milkyway. Vi sen reste dit och vi bodde där tills vi åkte hem igen.

Sun King 
Hotelet för 13 år sen, sr inte lika fräch ut som på bilden.

Jag tycker att Side suger på grund av att vi kunde ha något riktigt roligt där.


RSS 2.0