Vad jag håller på med under dagen

När jag är vid datorn, så är allas fråga vad jag gör undertiden när jag är på datorn. Låt mig säga att det är bara klipp . Nej, det är mer än så. Jag har mycket annat att göra än att bara kolla på klipp.

Låt oss säga att jag får vara en gång på datorn, det motsvara 1 timmer (60 minuter) När datorn öppnas, så kommer fönster upp. Det tar tid att ta ner dem (Säkert 1-2 minuter). Efter det så brukar jag kolla efter nya video, meddelanden eller ny serie sida från olika hemsidor. (Det här tar 20-38 minuter, men det bara på första gången) Efter det så har jag har antigen 39 eller 20 minuter kvar av min tid. På den tiden så jobbar jag med mitt egen video. Ja, det är sant. Jag håller på med en video. Ibland jobbar jag med andra videor istället än för en. Det är inte ett enkelt arbete att göra det här. Du måste ändra videorna så att de passar perfekt, på inte talla om effekterna som jag måste göra. Jag spenderar kanske 15 eller 7 minuter på min klipp på grund av idear som jag kommer på tar sin tid. Och den resterande 24 eller 13 minuter så kolalr jag på klipp. Så jag är då inte hella tiden på youtube. Oj, glömde säga att jag spenderar 1 minut på facebook, så det blir då mindre tid på Youtube då. :3

And now for something completly diffarent.
It's! (Laughter)
Monty Python Flying Curikousssss.
I'm a lumberjack, and I'm okay. I sleep all night and I work all day
He's a lumper jack and he's okay. He sleeps all night and he works all day
I cut down trees. I eat my lunch. I go to the lavatory. On Wednesdays I go shopping and have buttered scones for tea.
He cuts down trees. He eats his lunch. He goes to the lavatory. On Wednesdays he goes shopping and has buttered scones for tea. He's a lumberjack, and he's okay. He sleeps all night and he works all day.
I cut down trees. I skip and jump. I like to press wild flowers. I put on women's clothing and hang around in bars.
He cuts down trees. He skips and jumps. He likes to press wild flowers. He puts on women's clothing and hangs around in bars?! He's a lumberjack, and he's okay. He sleeps all night and he works all day.
I cut down trees. I wear high heels, Suspendies, and a bra. I wish I'd been a girlie, Just like my dear Papa.
He cuts down trees. He wears high heels, Suspendies, and a bra?!
What's this? Wants to be a girlie?! Oh, My! And I thought you were so rugged! Poofter! 

"Dear Sir,
I wish to complain in the strongest POSSIBLE terms about the song which you have just broadcast about the lumberjack who wears womens' clothes. Many of my best friends are lumberjacks, and only a few of them are transvestites.
Yours faithfully, Brigadier Sir Charles Arthur Strong (Mrs)
PS. I have never kissed the editor of the Radio Times."

TROLOLOLOL hahahahha thatäs gets me every time XD

Blogg inlägget 21/10 2010

Idag skulle något mycket specielt hända idag. Idag skulle min pappa komma tillbaka från Iran. Han har varit borta i 10 dagar. Jag hade redan saknat honom efter den tredje dagen. Jag sov tills kl 9:30, eftersom att min syster hade vaknat mig på den tiden. Hon skulle bytta om och hon bad vänligt att gå sov i det andra rummet. Jag gjorde det och sov sedan. När klockan var 10:20 så väckte min mamma upp mig. Hon sa att min pappa skulle komma kl 12 tiden och att vi skulle fixa lägenheten innan dess. Så jag gick upp och började med att äta frukost. Sen tvättade jag bordet, efteråt så bäddade jag min säng och borstade tänderna. Jag sen slängde soporna som fanns, när jag gick ut så upptäckte jag att det var kallt. Jag brydde mig inte om det, så jag forsätte. Efter det så fixade jag lite runt omkring i lägenheten tills klockan 11:18 så var jag klar. Vid 11:20 så gick mamma ut för huset.  Jag då väntade på pappa i mer än två - tre timmar.
Under tiden så jag var jag på datorn och kollade på några saker. Efter kl 12 så undrade jag vad som pågick där borta, jag fick sen ett sms att han var på väg så jag blev glad. När han kom hem så ville han packa ihop sakerna och sova, eftersom att han hade det tufft, jag tror. Jag gick sen och åt mat. Jag åt ris med (Gorme zabzi), det var god. Efteråt så gjorde jag matte i en timme, sen rast i en timme och nu när jag skrier blogg, så kom min syster hem.
Idag var en bra dag, men jag undrar vad som kommer hända imorgon. Imorgon kommer jag att ha datorkunskap, Naturkunskap och Grafisk komunikation, men jag vet inte vad exat kommer att händaP.S. Jag fick en nya klocka idag av farsan. :)

Blog inlägget 19/10 2010

Idag så vaknade jag klockan 6:50 på grund av att jag hade skola idag. Jag började att äta min froukost som var cornflakes. Sen efter det borstade jag tänderna, så att de blev rena. Efteråt så bytte jag om och kollade på John leno tills det blev kl 7:30. Då gick jag till vallentuna station och där väntade jag tills buss 610 skulle komma. När den kom, så tog det 20 minuter att jag skulle åka till Gribbelund södra. I gymmnasiumet, så hade vi foto som vår första lektion. PÅ Foto så gjorde vi temat halloween, vi skulle göra

RSS 2.0